Vinils infantils serp


per-040

Decora les parets dels nens amb uns originals vinils infantils serp i posa el toc de color i de frescor que busques.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 56,00 €

Busques una bonica il·lustració per la paret infantil dels nens?

- Et hem dissenyat una decoració per a la paret d'uns vinils infantils originals de nens africans descobrint una simpàtica serp.

- Un disseny ideal per a l' habitació dels nens a partir dels 3 anys, quan els colors intensos prenen molt protagonisme i les il·lustracions alegres i vistoses estimulen l'observació dels més petits.

- Una il·lustració perfecta per embellir l'espai de jocs dels més petits i crear un espai alegre i dinàmic.

Decora les parets dels nens amb uns originals vinils infantils serp i posa el toc de color i de frescor que busques.

- Queda genial sobre superfícies en tons torrats, pedres, beix, blau cel ... verds suaus o fins i tot verd ampolla, entre altres. Tot depèn de l'estil que t'agradi a tu i al teu nen. Passa't pel simulador de colors i veuràs.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors d'aquests originals vinils infantils serp per a nens. Estarem encantats d'ajudar-te.

Customers Reviews
03/11/2016

Serpinte

Espectacular, muchas gracias por vuestra atención.
Saludos

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Vinils infantils futbol per a les decoracions dels nens petits amb una GRAN afició.

46,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils infantils originals d'llapissos per pintar de colors les parets dels nens. Disseny original de la tenda Vinilvip.

45,00 €
2 Ressenyes

Vinils nadó havia una vegada per a decorar les habitacions infantils dels nens i de les nenes. Ideal paret del bressol. Escull idioma i color. Només a Vinilvip.

35,00 €
2 Ressenyes

Uns vinils catalans infantils per nadons de la Cançó Popular "En Joan petit ". Personalitza la teva paret infantil i aconseguiràs més d'un Somriure.

25,00 €
1 Ressenyes

Els vinils nadons infantils del conte dels tres óssos més actualitzat que mai. Ara per les teves parets "Qui s'ha pres la meva sopa?"

37,00 €
1 Ressenyes

Els "vinils nadons cançons de Si la barqueta Chiquitito" li donarà aquest encant ple de senzillesa que tant t'agrada. Disponible en múltiples colors.

39,00 €
2 Ressenyes

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.

35,00 €
1 Ressenyes

Decora amb uns senzills vinils decoratius per a nadons de cançons infantils en català amb boniques il·lustracions. La tradicional cançó en català de Sol Solet vine'm a ver a ver ... t'encantarà veure-col·locada cada dia decorant la teva habitació infantil.

54,00 €
2 Ressenyes

Decora l'habitació del teu fill amb els vinils nadons  personalitzats amb nom "Hi havia una vegada ... un nen anomenat"  I el nom que ens demanis! És perfecte per a decorar el bressol! 'També personalitzat per a nenes.

29,99 €
2 Ressenyes

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

35,00 €
2 Ressenyes

On van els globus perduts? El vinil del conte del planeta dels globus perduts. Descobreix i ensenya al teu petit a on viatgen els globus perduts perquè no estigui trist quan el perd. Idea i conte original de Vinilvip

38,00 €