Vinil colorin colorado


Con-038

El vinil  colorín colorado nuetro cuento ha empezado" t'omplirà d'encant l'habitació infantil. Escull entre més de 20 colors.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 38,00 €

Opcions i accessoris

"El Vinil "Colorín colorado nuestro cuento ha empezado" perquè el conte és ara quan comença de debò.

Aquesta decoració per a la teva habitació infantil t'inclou:

- La frase Colorin colorado ... (amb lunars) que podràs col·locar de diferents formes segons la teva decoració.

- Les tres cases infantils amb cares. La casa del pare i la mare amb les seves corones i la casa nadó amb xumet i cor.

El disseny adhesiu de Colorín Colorado queda genial sobre un bressol de nadó acabat de néixer. Tens dues mesures a triar depenent del teu espai i de la situació del teu bressol.

Escriviu una valoració
Vinil colorin colorado

Vinil colorin colorado

El vinil  colorín colorado nuetro cuento ha empezado" t'omplirà d'encant l'habitació infantil. Escull entre més de 20 colors.

Related products
1 Ressenyes

Decora les parets dels nens amb uns originals vinils infantils serp i posa el toc de color i de frescor que busques.

56,00 €
0 Ressenyes

Vinils infantils futbol per a les decoracions dels nens petits amb una GRAN afició.

46,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils infantils originals d'llapissos per pintar de colors les parets dels nens. Disseny original de la tenda Vinilvip.

45,00 €
1 Ressenyes

Vinils nadó havia una vegada per a decorar les habitacions infantils dels nens i de les nenes. Ideal paret del bressol. Escull idioma i color. Només a Vinilvip.

35,00 €
0 Ressenyes

Uns vinils catalans infantils per nadons de la Cançó Popular "En Joan petit ". Personalitza la teva paret infantil i aconseguiràs més d'un Somriure.

25,00 €
0 Ressenyes

Els vinils nadons infantils del conte dels tres óssos més actualitzat que mai. Ara per les teves parets "Qui s'ha pres la meva sopa?"

37,00 €
0 Ressenyes

Els "vinils nadons cançons de Si la barqueta Chiquitito" li donarà aquest encant ple de senzillesa que tant t'agrada. Disponible en múltiples colors.

39,00 €
0 Ressenyes

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.

35,00 €
0 Ressenyes

Decora amb uns senzills vinils decoratius per a nadons de cançons infantils en català amb boniques il·lustracions. La tradicional cançó en català de Sol Solet vine'm a ver a ver ... t'encantarà veure-col·locada cada dia decorant la teva habitació infantil.

54,00 €
1 Ressenyes

Decora l'habitació del teu fill amb els vinils nadons  personalitzats amb nom "Hi havia una vegada ... un nen anomenat"  I el nom que ens demanis! És perfecte per a decorar el bressol! 'També personalitzat per a nenes.

47,00 €
1 Ressenyes

Personalitza la frase del teu "Hi havia una vegada" amb el nom del teu fill o filla en un bonic vinil nadó personalizat. Més de 20 colors a triar!

35,00 €
1 Ressenyes

On van els globus perduts? El vinil del conte del planeta dels globus perduts. Descobreix i ensenya al teu petit a on viatgen els globus perduts perquè no estigui trist quan el perd. Idea i conte original de Vinilvip

49,00 €