Vinils animals DRAPels

drap-025

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 35,00 €

Ens esculls? Som els DRAPels de butxaca. Uns vinils nadons d'animals divertits, originals i ...molt Exclusius!

- La decoració per nadons t' inclou els quatre animalons dins les seves butxaques. El pollet de ganxet Ganxet, l'ànec de bec de colors, en Drapi, la romàntica porqueta Lila i una acolorida flor de punt.

- Una decoració perfecta en adhesiu per a nadons animals que pots col·locar al capçal del llit, a la paret del bressol, en una porta ... I queden genial!

- Els animals Drapels t'aporten la tendresa ideal en habitacions de recent nascut i el punt graciós i divertit.

- Si busques un ambient original i colorista els animals de la col·lecció d'adhesius per a nadons d'animals Drapels pots ser per a tu.

- Són molt pràctics i senzills de col·locar i més pots distribuir les butxaques un costat d'un altre o de dalt a baix en una paret, o si ho prefereixes queden xulíssims també en els mobles o en els calaixos d'un canviador.

Què és la Col·lecció Vinils Nadons Animals DRAPels?

-Sumérgeix-te al món colorista de la col·lecció Drapels. Il·lustracions infantils d'animals de drap, ganxet i llana. Coneix Drapi, Lila i Ganxet i la varietat de complements combinables entre si, adhesius de flors, adhesius de papallones i altres sorpreses, per personalitzar la teva paret de la forma més original amb els teus vinils nadons Drapels. Una idea original vinilvip per a sortir de la rutina.

Contacta a info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol dubte o per a consultes sobre mides o colors dels teus originals vinils nadons animals. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració

Vinils animals DRAPels

Vinils animals DRAPels

Vinils nadons animals per adornar la paret del bressol de forma original i tendra. Els animals DRAPels és la col·lecció de disseny d'adhesius de nino de drap de Vinilvip.