Vinil marietes

bas-025

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 33,00 €

Productes relacionats

Si busques adornar la teva paret de manera simpàtica, decorar amb aquests vinils nadó marietes és el que estaves buscant.

- T'hem dissenyat diferents mesures de vinil de marietes perquè els puguis distribuir al teu gust depenent de l'espai de què disposis. Tens tres mides en cada pack i el genial és que les pots col·locar al teu gust ... pots crear un simpàtic camí pel capçal del bressol o del llit, dibuixar amb elles un cercle al voltant d'un detall bonic que vulguis destacar o col·locar-les simplement en els mobles. La veritat és que sigui com sigui l'efecte és original i graciós.

Cada pack es compon de 20 marietes de diferents mides.

- Així que no et compliquis, si la teva idea és col·locar un senzill detall per adornar la teva paret i donar-li un aire infantil, aquestes adhesius són perfectes per a tu.

Busques una decoració infantil senzilla, sense complicar-te però amb un bonic aire infantil?

- La col·lecció d'adhesius bàsics de Vinilvip t'ajudarà a adornar els teus parets de forma agradable i amb un punt original. Tots els dissenys els hem creat perquè els puguis combinar amb decoracions modernes i actuals. Des ambients d'estil més nòrdic a més tradicionals. Però sempre amb aquest punt original i elegant que caracteritza els dissenys de Vinilvip.

- Es tracta de diferents models amb mesures variades perquè puguis combinar, crear formes o personalitzar les parets a la teva manera. Il·lustracions simples que li donaran tot l'estil que busques a la teva llar. A Vinilvip creiem que la majoria de les vegades en decoració menys és més. Fugim de saturar, introduir mil colors i barrejar formes sense sentit. Creiem que generalment et canses abans d'aquest tipus d'ambients estridents i poc relaxants. Si el teu és la sobrietat i vols per a la teva llar entorns en què la senzillesa prime i que tinguin un encant propi. Aquesta és la teva col·lecció de Vinilvip, els vinils nadons bàsics.

Una idea i disseny original de Vinilvip

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors dels teus vinils marietes de la botiga. Estarem encantats d'ajudar-te.

Escriviu una valoració

Vinil marietes

Vinil marietes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.