Confeti petit


Bas-080

Les parets han aparegut plenes de lunars de colors ... Un bàsic de les decoracions per als petits. Omple la teva habitació infantil amb adhesius confeti de colors. Packs de 88 unitats o 140u.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 29,00 €

Opcions i accessoris

Decora la paret amb les enganxines de confeti i dona-li el teu aire

Et proposem dos Packs amb dues mides d'enganxines:

- (Plantilla de 58x 25) 88 unitats. (52 unitats de 3x3 i 36 punts 3,6x3,6cm)

- (Plantilla de 58x 45) 140 unitats. (104 unitats de 3x3 i 36 punts de 3,6x3,6cm)

Pots enganxar aquests vinils a  la paret, als mobles, als vidres...Sempre al teu gust i de forma senzilla i ràpida. Són adhesius independents sense vores transparents que els enlletgeixin.

Aquest confeti adhesiu ueden super bé en un o en dos colors, no necessites més.

Vols el teu confeti mini per a la paret amb el nom del teu nen?

Et podem incloure el nom amb el teu vinil en lletra manuscrita i d'estil infantil.
Tan sols has de escriure-ho a la pestanya de personalització i el rebràs al costat del la teva decoració infantil.
Alçada aproximada de la lletra 6 centímetres.

I si necessites ajuda sobre els vinils bàsics, escriu-nos a info@vinilvip.es o truca a 937269356 i t'ajudarem a triar la millor decoració per a tu.

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Decorar amb núvols la paret d'una habitació infantil sempre funciona i és un bonic detall. Per això t'hem dissenyat un nou vinil nadó bàsics amb núvols perquè li donis un toc diferent a la teva decoració infantil.

33,00 €
1 Ressenyes

No sé què tindran els vinils núvols però són perfectes per crear ambients infantils i aquests vinils nadons són més originals. Només a Vinilvip.

35,00 €
1 Ressenyes

Si vols decorar les parets de l'habitació d'una nena, fer-ho amb aquests vinils nadons flors papallones és una bona manera d'aconseguir un efecte decoratiu senzill, amb un punt femení, però sense sobrecarregar.

37,00 €
0 Ressenyes

A la meva paret han aparegut un munt de marietes ... Què tindran aquests animalons que sempre desperten tendresa? 20 vinils nadons marietes de diferents mides per a la teva paret.

33,00 €
1 Ressenyes

Omple els teus mobles i parets amb estrelles i núvols amb l'ajuda d'aquests vinils nadons estels i núvols i crea el teu cel particular.

41,00 €
0 Ressenyes

Un vinil nadó fletxes per aconseguir decorar les teves parets amb tot l'estil que busques. Inclou 29 adhesius en dues mesures diferents.

32,00 €
0 Ressenyes

Aconsegueix una bonica decoració per a la paret amb els vinils nadons fletxes. Pack 29 adhesius de tres models diferents.

32,00 €
1 Ressenyes

Decora les parets i crea el teu cel estrellat particular amb aquests  vinilo nadó amb estels i núvols. T'inclou 17 estrelles i  3 núvols. Perfecte per una paret de més de 2,5 metres.

43,00 €
1 Ressenyes

Uns senzills banderins infantils amb la frase en vinil sweet baby per decorar la paret del teu nadó. Perfecte per a nen i nena.

37,00 €
1 Ressenyes

Pack d'estels mini per decorar la paret de forma bàsica i senzilla però amb tot l'encant. Disponibles en 22 colors. Tria número d'estels entre els dos conjunts i feu-vos decoració més estelada.

29,00 €
1 Ressenyes

Mini coets per decorar la paret i l'habitació del teu nen. Omple'l d'adhesius de coets de colors i crea un nou ambient infantil. Packs i colors a escollir de dues mides.

30,00 €
0 Ressenyes

Vinils amb petits dofins per decorar les parets, els vidres o els mobles. 2 packs a escollir d'adhesius per combinar.

29,00 €