Vinil infantil Ballarines

per-040

Vols decoració amb un vinil infantil personalitzable de ballarines? Pensa't una bonica frase i te l'enviem.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 55,00 €

Busques un vinil infantil de ballarines per la teva nena i que a més ho puguis personalitzar?

- Si busques originalitat per als teus parets i no et conformes amb el de sempre ... t'hem dissenyat una divertida il·lustració de ballarines perquè decoris l'habitació de la teva filla al seu gust.

- No hi ha res més original que un adhesiu personalitzable amb el nom o amb una frase curta (màxim 3/4 paraules) que et vingui de gust.

- Aquesta divertida il·lustració queda genial adornant la paret de la capçalera del llit, una calaixera o la zona de jocs. És un vinil infantil molt pràctic i senzill d'adaptar a qualsevol espai.

T'ho imagines amb el seu nom o una frase que sigui seva particular?

- A les nenes els encanta envoltar-se de tot allò que representa una gran afició per a elles. Tenir al seu voltant imatges que reflecteixen els seus gustos potencia la seva personalitat. A més de despertar la seva imaginació, és clar.

- El pots triar en un munt de colors. Escull el que sigui més adequat, que contrasti amb la pintura sobre el que penses col·locar i que s'adapti a la teva decoració. Però recorda que encara partir dels 3 anys, als nens els atrauen els tons més intensos i vibrants, no has d'oblidar que també és el seu lloc de descans per dormir després de tot un dia d'escola. Per això no abusis dels colors més estridents perquè no afavoreixen per a res la relaxació.

Si la teva idea és crear-li una habitació que incentivi la seva afició, decideix-te per aquest graciós adhesiu personalitzable de ballarines que li farà realment il·lusió.
a veuràs quan li ho vegis col·locat! Us encantarà a tots.
Et substituïm, la frase d'exemple, "el meu món és un ball" pel que ens diguis.

Omple la pestanya de personalització de producte i rebràs el teu vinil infantil ballarines amb la il·lustració i el text que ens enviïs al costat de la teva compra. 'A punt per muntar.!

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de vinils infantils ballarines.

Escriviu una valoració

Vinil infantil Ballarines

Vinil infantil Ballarines

Vols decoració amb un vinil infantil personalitzable de ballarines? Pensa't una bonica frase i te l'enviem.