Vinil nena amb abecedari


In-270

Uns vinils per a les habitacions infantils de les nenes que estan aprenent a escriure les lletres de l'abecedari en majúscula i en minúscula. És perfecte per a la paret de l'escriptori, els mobles i aconseguir que els nens es apassionin per aprendre alhora que aconsegueixes una decoració en català senzilla però super original.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 34,00 €

Opcions i accessoris

Vinil nena amb abecedari de lletres en català

Una decoració didàctica i bonica

El vinil infantil didàctic per a nenes inclou:

- Les lletres de l'abecedari en català en minúscula o majúscula (segons l'opció que tries)

- El personatge de la silueta de la nena que escriu a la paret amb els seus mitjons de ratlles i els seus cues.

Idees per decorar habitacións infantils

Pots col·locar aquests adhesius infantils a la paret o mobles segons prefereixis.

(Opcional)Pots distribuir cada lletra de l'alfabet de la manera més original que et vingui de gust perquè cadascuna d'elles és independent. Però et recomanem que ho facis de forma ordenada per ajudar a l'aprenentatge escolar.

Pots triar les lletres de l'alfabet en minúscules o majúscules

Tens l'opció de triar el teu alfabet en lletra majúscula o minúscula (com tu prefereixis) o en català

I si necessites ajuda amb les mesures o amb altres detalls d'aquesta decoració per a nenes, contacta amb la botiga de vinils Vinilvip i t'ajudarem encantats amb aquests vinils infantils per a nenes tan originals.

Després de salvar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-lo a la seva cistella.

Text

loader

* els camps obligatoris

Customers Reviews
12/05/2020

Preciosa

Estoy contenta con el vinilo infantil y mi niña más. Lo he puesto en un mueble y muy bien. estoy contenta.

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

29,99 €