Vinil infantil Fada bolet


fa-10

Un preciós vinil infantil fada en una graciós bolet per a decorar les parets de les habitacions d'una nena. És un disseny original de Vinilvip.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 46,00 €

Opcions i accessoris

Crea decoració més especial amb els vinils infantils originals de fades dissenyats per Vinilvip.

- Si ho teu són les decoracions diferents amb un toc original, el vinil infantil Fada bolet farà també les delícies de la teva filla.

- És perfecte per col·locar-lo sobre el sòcols / sòcol de la cambra d'una nena. I distribuir després tots els adhesius infantils de flors formant originals formes. Així aconseguiràs aquest bonic efecte de brisa que veus a les fotos.

- Amb aquests vinils originals infantils pots adornar el quart d'un recent nascut com el d'una nena fins als 6 o 7 anys. Et dura un munt sense veure massa de nadó.

- Les fades i els mons de fantasia encanten a les nenes i els ajuda a potenciar la seva enorme imaginació.

Consulta'ns en info@vinilvip.es o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga del   vinil infantil fada bolet.

Escriviu una valoració
Vinil infantil Fada bolet

Vinil infantil Fada bolet

Un preciós vinil infantil fada en una graciós bolet per a decorar les parets de les habitacions d'una nena. És un disseny original de Vinilvip.

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

72,00 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

72,00 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

35,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

38,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

42,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

42,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

75,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

69,00 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

69,00 €
1 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

59,00 €
3 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

59,00 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

57,00 €