Abecedari lletra escolar


Ori-020

Ajuda a aprendre totes les lletres amb aquest vinil abecedari en lletra escolar. Ideal cal·ligrafia. De l'A a la Z i amb il·lustracions infantils que t'ajudaran a decorar la paret.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 21,99 €

Opcions i accessoris

Vinil abecedari lletres escolars

Decora la paret amb un vinil infantil de l'abecedari i repassa amb el teu petit totes les lletres.

T'ho hem il·lustrat amb lletra infantil de cal·ligrafia i en minúscules perquè sigui d'allò més fàcil aprendre totes les lletres de la a a la z.

Abecedari en vinil amb lletra infantil

T'ho hem il·lustrat a més amb dibuixos infantils fàcilment reconeixibles per als nens, com una lluna, unes estrelles, un dau, un sol ... perquè t'ajudi a donar encant a la teva paret infantil.

Idees decoratives

Aquest vinil original queda genial a la zona de jocs o al racó de lectura de l'habitació dels nens.

I si tens dubtes sobre el color o la mesura més adequada per a la teva decoració infantil, escriu-nos a info@vinilvip.es o truca'ns a 937269356 i t'ajudarem encantats amb aquests originals vinils infantils.

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

El vinil arbre fulles és un dels vinils infantils originals més bonics i elegants per decorar la paret infantil.

34,99 €
1 Ressenyes

Decora les teves parets amb un bonic vinil infantil original arbre de flors especial per nena i crea un espai molt especial per a ella.

34,99 €
3 Ressenyes

Uns vinils infantils originals i diferents per nena perque decoris les parets de les habitacions amb papallones i molta personalitat. No t'ho perdis!

19,00 €
2 Ressenyes

Ens encanta decorar les parets amb papallones! Però a més amb un toc diferent ... No et perdis el vinil infantil original per a nena Somiant papallones. T'encantarà!

19,00 €
2 Ressenyes

Estan apareixent adhesius de papallones en aquesta decoració especial per a nenes ... D'on hauran sortit? Uns vinils infantils originals per nena que t'encantaran!

22,00 €
2 Ressenyes

Mirant com volen aquests graciosos ocellets em podria estar mil hores. Uns originals vinils infantils per a nena que t'encantaran per crear espais molt especials i diferents.

22,00 €
1 Ressenyes

El vinil nen amb avions que encantarà al teu fill. Uns vinils infantils originals d'avions de joguina per decorar amb tot l'encant que tant t'agrada.

40,00 €
1 Ressenyes

Si al teu fill li encanten els avions ... decóra la paret amb aquest preciós vinil nen avions de paper i crearàs un ambient original, diferent i amb tot l'encant que t'agrada.

35,99 €
3 Ressenyes

Amb els preciosos vinils infantils originals nen estrelles pots decorar la paret de l'habitació del teu fill i crear un ambient molt especial i fora del comú.

35,99 €
2 Ressenyes

Uns vinils infantils originals per crear una decoració molt especial amb el nom del teu fill. Descobreix com personalitzar aquesta decoració tan exclusiva.

32,99 €
4 Ressenyes

Amb el disseny del vinil infantil original nena pissarra pots decorar la paret de l'habitació de la teva filla i crear un ambient molt especial i fora del comú. Uns vinils infantils personalitzables amb el nom de la teva filla que t'encantarà

32,99 €
2 Ressenyes

Unos vinilos infantiles originales de estrellas para decorar la pared del cuarto de los niños. Descúbrelos porque te encantarán.

29,99 €