Vinil fada color menta


Had-015

Preciós vinil decoratiu de fades per a paret dissenyat en colors suaus menta, turquesa i groc d'un original personatge de fantasia assegut en una bombolla i envoltada per altres nimfes de bosc voleiant entre gotetes de pluja. Segur que farà les delícies de les petits de la casa.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 26,99 €

Opcions i accessoris

Vinil fada color menta per paret

Una bonica i original decoració plena de detalls

Fada de colors en vinil adhesiu de paret inclou

- Una dolça nimfa de bosc de pèl castany amb ales mentes i grans ulls vestida en turquesa sobre una bombolla groc crema.

- Dues gracioses nimfes jugant amb les bombolles d'aigua.

- 18 gotes d'aigua en dos tons suaus per complementar la teva decoració de fantasia

- 2 bombolletes en color blau clar.

Com triar la mesura de les fades

T'indiquem la mesura de la làmina en la van enganxades els adhesius. I d'altra banda la mesura aproximada de l'vinil decoratiu infantil col·locat. Aquesta última tu la pots variar depenent de la mida de la teva paret i de l'espai que et vingui de gust decorar. Nosaltres et donem una idea. Pensa que tots els adhesius són independents i tu els podràs col·locar com més t'agradi.

Idees decoratives

Busca-el millor lloc al vinil fada color de tons turqueses. Queda genial a mitja alçada de la paret. Després distribueix les dues petites fadetes a banda i banda i a diferents altures. I acaba la teva decoració personalitzada amb les gotes d'aigua. L'efecte de colors i contrast queda perfecte sobre blanc, gris clar, beix i gris clar. Per donar-te algunes idees.

Si necessites ajuda pots contactar amb la botiga Vinilvip i t'ajudarem encantats amb els detalls de vinils de fades per paret.

Customers Reviews
30/04/2021

Nos ha gustado

Buen servicio . Gracias

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
0 Ressenyes

Un preciós vinil infantil fada en una graciós bolet per a decorar les parets de les habitacions d'una nena. És un disseny original de Vinilvip.

26,00 €
1 Ressenyes

Crea una decoració espectacular per a la teva nena amb el vinil fada papallones i flors. Dissenys exclusius per a la paret i sortir de la rutina amb els vinils infantils originals.

26,00 €
1 Ressenyes

El vinil infantil Fada Volant t'ajudarà a donar-li tot l'encant que busques a la decoració de la cambra de la teva filla. Escull aquesta fada si vols un ambient tan femení com dolça i original. Inclou més de 40 adhesius de flors, papallones i fulles. Col·lecció de vinils infantils originals de...

25,00 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu de fades amb núvols de Vinilvip que encantarà a la teva nena. És ideal per omplir de màgia i fantasia les parets infantils i per crear decoracions de paret completa. Més de 9 núvols per complementar.

38,00 €
1 Ressenyes

Crea un món de fantasia i màgia amb un dels vinils de fades per a nenes de Vinilvip. Un original vinil decoratiu d'una fada infantil asseguda a la lluna amb la seva vareta màgica i diverses estrelles per la paret. Combina-ho amb el nom i crearàs una decoració tan impressionant com fina i elegant.

22,00 €
0 Ressenyes

Preciós dibuix d'una petita fada asseguda en una bombolla dissenyat en vinil decoratiu de suaus colors rosa i blau per tirar de màgia i fantasia una habitació infantil i de nadó

26,99 €
1 Ressenyes

Preciós vinil d'un bosc màgic amb nimfes de color rosa que omplir de fantasia i un món de fades la paret infantil. Està especialment dissenyat per a col·locar a l' habitació dels nens. Depenent de la mesura que escullis quedarà genial a la paret sobre el sòcol, la capçalera del llit, el bressol o...

23,00 €
0 Ressenyes

T'imagines un petit bosc amb fades i nimfes per despertar la imaginació de la teva petita. Doncs just és el que aconsegueix aquest màgic vinil amb nimfes voladores, bolets liles, flors, núvols .. Un mini món decoratiu que encantarà a les més petites de la casa.

23,00 €
0 Ressenyes

Preciosa fada dels boscos que rega amb gotes de colors les flors i els bolets al costat de marietes per decorar la paret d'un dormitori infantil. Dissenyat en tons roses, malves i verds et donarà l'alegria i el color per a la decoració de la teva filla petita.

37,00 €
0 Ressenyes

Decorar l' habitació amb aquest bonic conjunt per a la paret de fades amb estrelles rosa. Es perfecta per donar encant i un bonic color rosa a la decoració infantil.

33,00 €