Vinil La vida es més xula


hom-064


Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 39,00 €

Opcions i accessoris
  Customers Reviews
  06/09/2018

  Correcto

  Todo correcto. Gracias

   Escriviu la vostra opinió !

   Escriviu una valoració
   Vinil La vida es més xula

   Vinil La vida es més xula

   Related products
   0 Ressenyes

   Un divertit vinil decoratiu frases originals "Que me quiten lo bailao" per a decorar la teva paret de forma simpàtica.

   24,00 €
   0 Ressenyes

   Busques una decoració en català per a la paret? Et portem un de les frases típiques a Catalunya transformada en vinil decoratiu frases en català Vi vell. Ideal per a la cuina.

   30,00 €
   0 Ressenyes

   Necessites un petit toc a la teva decoració de la paret ...? Amb el vinil decoratiu frases en català Oli vell aconseguiràs un nou aire de forma ràpida i senzilla.

   37,00 €
   0 Ressenyes

   Busques decorar aquesta paret en català de manera que et doni bon rotllo? Una manera senzilla de fer-ho és amb un vinil decoratiu frases en català Després de la tempesta. Simple i relaxant.

   29,00 €
   0 Ressenyes

   Si el que t'inspira la teva llar és calma i relaxació i és el que busques per decorar les parets són missatges originals, positius i relaxants, el vinil decoratiu frases Després de la tempesta són perfectes per a tu.

   29,00 €
   0 Ressenyes

   Busques una decoració per a la cuina de missatges divertits? L'original vinil decoratiu frases en català Qui menja sopes pot ser el teu aliat si el que busques és sorprendre.

   29,90 €
   0 Ressenyes

   Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.

   37,00 €
   0 Ressenyes

   Decorar la paret amb missatges positius està de moda. Recorda't l'important que és mantenir-te content i somriure amb el vinil decoratiu frases i missatge per somriure.

   33,00 €
   0 Ressenyes

   Motiva't cada dia amb el vinil decoratiu frases amb missatge per somriure cada dia, una col·lecció de vinils originals de missatges positius per decorar amb tot el bon rotllo. I també en català.

   33,00 €
   0 Ressenyes

   Decorar la paret amb vinils frases decoratius Hi ha més dies que llonganisses li donarà el detall que busques al teu paret. Col.lecció d' adhesius decoratius en català.

   31,00 €
   0 Ressenyes

   Un vinil decoratiu català de frases populars per decorar la teva paret a la teva manera més original.

   28,00 €
   2 Ressenyes

   Vols comprar un vinil decoratiu de frases originals per decorar la cuina?- El vinil decoratiu "Hoy me comeré la vida a mordisquitos" és perfecte per carregar-te les piles a tota hora. Una frase creada i ideada per l'equip de Vinilvip. El disseny decoratiu original.

   31,00 €