Vinil catala frase de cuina


Pas-035

Un dels vinils cuina originals amb frases en català. Res millor que una frase positiva per motivar-te cada dia, d'aquestes que et donen el bon rotllo cada dia.

Si us plau, segueix les instruccions:
*La gamma de colors és aproximada depenent de la cal.libració de la teva pantalla.
*Les mesures indicades corresponen a l'amplada per l'alçada que ocupa el vinil decoratiu.

Preu: 29,90 €

Opcions i accessoris

Decora la cuina amb el vinil decoratiu en català de la frase Avui em menjaré la vida a mossegades.

-El vinil decoratiu amb frases d'estil elegant de l'Avui em menjaré la vida a mossegades és una frase en català original enginyada per l'equip creatiu de Vinilvip. És la traducció del disseny original pensat per decorar la paret de la teva cuina.

-Conté Un missatge positiu en català en vinil adhesiu Avui em menjaré la vida a mossegades i uns coberts de cuina, una cullera i una forquilla que et donaran un toc sofisticat i original al teu decoració de la paret. A més aquest estil de disseny no sobrecàrrega i t'ajuda a crear un aire fresc i actual a casa teva.

- Pots col·locar aquest vinil català de frases positives en diferents llocs, la porta de la nevera, de la cuina, una columna, la teva paret al costat de la barra per esmorzar ... al costat d'una illa de cuina ... Encuéntrale un bon lloc perquè et quedarà genial. T'ho asseguro.

Consulta'ns en info@vinilvip.com o trucant al Tel. 93 726 93 56 per a qualsevol consulta / dubte o per a altres mesures o colors. Estarem encantats d'ajudar-te a la botiga de les teus vinils decoratius per a cuina de frases en català Avui em menjaré la vida a mossegades.

Customers Reviews
05/06/2019

Original i en catala

Tot molt be i la frase catalana m’encanta

Escriviu la vostra opinió !

Escriviu una valoració

Related products
1 Ressenyes

Un divertit vinil decoratiu frases originals "Que me quiten lo bailao" per a decorar la teva paret de forma simpàtica.

17,50 €
1 Ressenyes

Busques una decoració en català per a la paret? Et portem un de les frases típiques a Catalunya transformada en vinil decoratiu frases en català Vi vell. Ideal per a la cuina.

19,90 €
1 Ressenyes

Necessites un petit toc a la teva decoració de la paret ...? Amb el vinil decoratiu frases en català Oli vell aconseguiràs un nou aire de forma ràpida i senzilla.

19,90 €
0 Ressenyes

Busques decorar aquesta paret en català de manera que et doni bon rotllo? Una manera senzilla de fer-ho és amb un vinil decoratiu frases en català Després de la tempesta. Simple i relaxant.

25,00 €
1 Ressenyes

Si el que t'inspira la teva llar és calma i relaxació i és el que busques per decorar les parets són missatges originals, positius i relaxants, el vinil decoratiu frases Després de la tempesta són perfectes per a tu.

25,00 €
1 Ressenyes

Busques una decoració per a la cuina de missatges divertits? L'original vinil decoratiu frases en català Qui menja sopes pot ser el teu aliat si el que busques és sorprendre.

25,90 €
1 Ressenyes

Un dels tradicionals vinils decoratius de frases en català per decorar la paret de forma original i irònica teus parets i donar-li un toc especial.

22,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb missatges positius està de moda. Recorda't l'important que és mantenir-te content i somriure amb el vinil decoratiu frases i missatge per somriure.

25,99 €
1 Ressenyes

Motiva't cada dia amb el vinil decoratiu frases amb missatge per somriure cada dia, una col·lecció de vinils originals de missatges positius per decorar amb tot el bon rotllo. I també en català.

25,99 €
1 Ressenyes

Decorar la paret amb vinils frases decoratius Hi ha més dies que llonganisses li donarà el detall que busques al teu paret. Col.lecció d' adhesius decoratius en català.

19,99 €
1 Ressenyes

Un vinil decoratiu català de frases populars per decorar la teva paret a la teva manera més original.

25,00 €
3 Ressenyes

Vols comprar un vinil decoratiu de frases originals per decorar la cuina?- El vinil decoratiu "Hoy me comeré la vida a mordisquitos" és perfecte per carregar-te les piles a tota hora. Una frase creada i ideada per l'equip de Vinilvip. El disseny decoratiu original.

22,00 €