Informació

Nous articles

Vinil banderí personalitzat
Vinil banderí personalitzat

Decora la paret infantil amb un vinil banderoles personalitzat amb el...

49,00 €
Vinil mesurador nadó amb nom
Vinil mesurador nadó amb nom

Mesura al teu fill amb aquest bonic vinil mesurador nadó que inclou el...

34,00 €
Vinils noms Rètol i estels
Vinils noms Rètol i estels

Un graciós rètol de vinils noms amb estrelles per personalitzar de forma...

28,00 €

Vinils nadons

Col.leccions originals de vinils nadons per a nens i nenes


Aquí trobaràs nous i originals vinils nadó per a nen i nena. I així decorar la paret del bressol amb adhesius color pastís, personalitzats amb el nom, guarnint a la vora d'una frase ... Boniques il·lustracions per adornar les habitacions infantils amb molt d'encant i Fer teva paret ÚNICA!

Més
Vinils nadons
Si esperes un nadó i vols decorar la teva habitació infantil amb tot l'encant.

Si tens clar com no vols que sigui el teu decoració infantil per a nadó, perquè fuges dels ambients sobrecarregats i amb massa colors. Si et ve de gust adornar a la teva manera i busques crear un ambient especial de forma senzilla i elegant però sense perdre originalitat ...

Et hem dissenyat diferents col·leccions i estils de nadó, perquè tinguis on triar entre molts dissenys exclusius que només trobaràs a Vinilvip. Col·lecció Pijama, dolços personatges amb pijama per nen i per nena, els únics adhesius per a nadó combinables entre ells perquè creus la teva paret personalitzada. Col·lecció d'adhesius color pastís, precioses i originals il·lustracions amb què decorar la paret en colors suaus i molt combinables. Col·lecció en vinil de personalitzats, si vols crear els ambients infantils més particulars i fora del comú. Col·lecció de vinil de bàsics amb què decoraràs les teves parets i els teus mobles de forma senzilla però amb tot l'estil que t'agrada. I si t'agrada la idea decorativa o la frase, però necessites una altra mesura o altra, háznolo saber perquè adaptem i personalitzem les nostres creacions. Ho podem fer perquè totes les col·leccions són dissenys propis i exclusius de Vinilvip.


Visita les nostres col·leccions de dissenys exclusius i recorda que sempre et podrem personalitzar les nostres il·lustracions en vinil perquè la teva decoració sigui perfecta.